/DIENSTEN

Exterieur

Nieuwe kozijnen, deuren of ramen ter vervanging van kapotte exemplaren of omdat het gewoon tijd is voor wat nieuws. Misschien bent u toe aan nieuwe rabatdelen of wilt u uw aanbouw laten voorzien van gevelbekleding die past bij de rest van uw woning. Ik kan u alles vertellen over de mogelijkheden die er zijn. Samen komen we tot een oplossing die past bij uw wensen en uw budget.

Interieur

Soms heeft u wensen voor uw woning, die u niet kunt vervullen in een gewone meubelzaak. Een tafel op maat of een kast op maat, bijvoorbeeld. Of u wilt uw woonruimte verrijken met een inbouwkast, walk-in closet, ensuite deuren of een specifieke afwerking? DenCarp denkt met u mee en levert een maatwerk resultaat om uw wensen te vervullen.

Tuin

De tuin is steeds vaker een verlengstuk van de woonkamer. We brengen er steeds meer tijd door. Dat vraagt om een passende aankleding. DenCarp timmert de meest uiteenlopende zaken voor in de tuin. Een veilige, privacy gevende schutting, een robuuste overkapping of een veranda om tot in de kleine uurtjes heerlijk te vertoeven. Krijgt u al tuinkriebels?

Constructie

Als ervaren timmerman weet ik alles over degelijke constructies. Ik ben u dan ook graag van dienst tijdens uw verbouwing of tijdens het nieuw bouwen van uw woning. Zo kan ik zorgen voor het houtskelet, wanden, vloeren en plafonds, maar ook voor het aftimmeren van constructies. Denk daarbij aan de dakkapel en de zolderkamer die moeten worden afgetimmerd of reparaties aan bestaande situaties.

WAAR IK AAN GEWERKT HEB

Zie Meer